Retourneren

Nadat je een bestelling hebt geplaatst in onze webwinkel heb je na ontvangst van je producten recht op 14 dagen waarin je de keuze maakt of je een product wilt houden of dat je het toch liever niet houdt. Dit noemen we ook wel de bedenktermijn.

Hoe moet ik een product retourneren?1. Neem contact met ons op.
2. Je ontvangt meer informatie m.b.t. hoe het in zijn werk gaat.
3. Je stuurt het product terug naar ons (op eigen kosten €6,95).
4. Wij vervangen het product voor een nieuw exemplaar of we storten je geld terug (afhankelijk wat er is afgesproken).
5. Afgehandeld!

Aanvullende informatieU heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en — indien redelijkerwijze mogelijk — in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

RetourvoorwaardenAls je een product terug stuurt naar ons moet het product aan de onderstaande eisen voldoen, voldoet het product niet aan een van deze eisen dan is de kans groot dat je retourzending wordt geweigerd.
— Het product is niet gebruikt en-/of beschadigd.
— Het product moet worden geretourneerd in originele staat inclusief verpakkingen enz.
— Indien het product een verzegeling bevat mag deze niet zijn geopend.
Uitgesloten van het retournerenDe onderstaande producten kunnen wij helaas niet terugnemen:
— Gebruikte of geteste producten.
— Beschadigd product (door koper)

Product kapot? Neem contact op met onze klantenservice. Hoe snel ontvang ik mijn geld terug? Nadat je retourzending is goedgekeurd wordt je automatisch terugbetaald, dit kan afhankelijk van de dag waarop wij je retour verwerken 1 dag tot maximaal 3 dagen duren.